Βιοπαθολογικό (μικροβιολογικό)

 • Μικροβιολογικό – Καλλιέργειες
 • Αιματολογικό- Έλεγχος πηκτικότητας
 • Βιοχημικό
 • Ορμονολογικό
 • Ανοσολογικό
 • Αλλεργιολογικό
 • Νεοπλασματικοί δείκτες
 • Επίπεδα Φαρμάκων
 • Ανίχνευση Tοξικών Oυσιών
 • Προγεννητικός Έλεγχος
 • Μοριακή Βιολογία (PCR)

Στόχος μας είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την έγκαιρη και ορθή διάγνωση-αξιολόγηση από τον κλινικό ιατρό.

Για να το πετύχουμε αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει:

1.Τη λήψη αναλυτικού ιατρικού/οικογενειακού ιστορικού, στο οποίο δίνουμε έμφαση στις ιδιαιτερότητες κάθε εξεταζόμενου. Το ιστορικό αυτό αποτελεί κλειδί στη σωστή αξιολόγηση του αποτελέσματος από τον εργαστηριακό ιατρό. Δεν εξετάζουμε αριθμούς, αλλά ανθρώπους. Κάθε αποτέλεσμα ελέγχεται και αξιολογείται διαφορετικά σε κάθε εξεταζόμενο.

2. Η αιμοληψία γίνεται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό για την ελάχιστη ενόχληση.

3.Οι αναλύσεις πραγματοποιούνται με αναλυτές και αντιδραστήρια των πλέον αναγνωρισμένων εταιρειών (SIEMENS – ROCHE – ABBOT) και από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

4.Ο έλεγχος των αποτελεσμάτων γίνεται πάντοτε από τον ιατρό, ο οποίος και επιβλέπει την επιστημονική ομάδα του εργαστηρίου.

5.Για τις περισσότερες εξετάσεις έχουμε αυθημερόν αποτελέσματα, εφόσον ο εξεταζόμενος προσέλθει πριν τις 11 π.μ.

6.Συνεχείς αυστηροί εσωτερικοί και εξωτερικοί ποιοτικοί έλεγχοι. ISO 9001


Επιστημονικά υπεύθυνος του Βιοπαθολογικού εργαστηρίου είναι ο κύριος Βάιος Σπυρόπουλος MD, Msc, ιατρός Βιοπαθολόγος.


Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε τις εξετάσεις σας στο 210 970 33 56 ή 210 970 56 68 και μέσω email στο info@iepivlepsi.gr


ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ
Βύρων
Ινιωτάκης


Ευχαριστώ το προσωπικό της Ιατρικής Επίβλεψης, γιατί κάθε φορά που θα κάνω ιατρική εξέταση εκεί, ξέρω ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ και θα έχω έγκυρη ενημέρωση στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο.
Γιώργος
Δαουλάρης


Η Ιατρική Επίβλεψη, στελεχωμένη με έμπειρους ιατρούς και προσωπικό, με υποδομές και τεχνολογία αιχμής, μπορεί να σου δώσει έγκυρη και σωστή διάγνωση και να σε καθοδηγήσει σωστά.
Προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο Βάιο και τους συνεργάτες του, γιατί κάθε φορά που απευθύνθηκα σε αυτούς, τόσο για την προσωπική μου υγεία, όσο και για την υγεία των μελών της οικογένειάς μου, τους αισθάνθηκα πραγματικά στο πλάι μας.
Αναστασία
Κολτσίδα


Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα, λόγω άγχους, να κάνω τις εξετάσεις που χρειαζόμουν. Η ομάδα της Ιατρικής Επίβλεψης με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα, να νιώσω εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ
Ελένη
Παπαδοπούλου


Η όλη διαδικασία, από το κλείσιμο της ημερομηνίας μέχρι την παραλαβή των εξετάσεων στην Ιατρική Επίβλεψη είναι, χωρίς καμία υπερβολή, άψογη!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Λεμονιά
Σιούζιου


Ευχάριστο περιβάλλον, ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο και τους συνεργάτες του για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους.
Βασίλης
Κεφαλάκης


Είμαι κάτοικος της Δάφνης. Χαίρομαι πολύ που έχω στη γειτονιά μου το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Ιατρική Επίβλεψη», που έχει τόσο καλό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Με κάνει να νιώθω ασφαλής.
Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε μία επίσκεψηNewsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now