Μαγνητικός Τομογράφος

Μαγνητικός τομογράφος Siemens Sempra 1,5T

H μαγνητική τομογραφία είναι μια μη επεμβατική τεχνική ιατρικής απεικόνισης, κατά την οποία ο εξεταζόμενος τοποθετείται εντός ισχυρού μαγνητικού πεδίου και η οποία μας δίνει τη δυνατότητα παραγωγής λεπτομερών εικόνων της ανατομίας και της φυσιολογίας του ανθρώπινου σώματος.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Στην Ιατρική Επίβλεψη Δάφνης λειτουργεί τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικός τομογράφος  Siemens Sempra 1,5T. H ισχύς του μαγνητικού τομογράφου και τα σύγχρονα λογισμικά που χρησιμοποιεί, μας δίνουν τη δυνατότητα παραγωγής εικόνων υψηλής ευκρίνειας και διαγνωστικής αξίας.

ΑΝΕΣΗ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ

Με το σύγχρονο τομογράφο του κέντρου μειώνεται αισθητά ο χρόνος διάρκειας της εξέτασης, ενώ ο εξεταζόμενος σε πολλές εξετάσεις ( π.χ γόνατος, κάτω άκρων, πυέλου κ.α ) έχει την κεφαλή εκτός του τομογράφου. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα παραμονής συνοδού μέλους μέσα στο χώρο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ

Στην Ιατρική Επίβλεψη είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει το κέντρο, αλλά και για τους άριστα καταρτισμένους , συνεργάτες ιατρούς και τεχνολόγους, οι οποίοι εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ιατρικών διαγνώσεων.

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ
  • ΑΝΕΣΗ-ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
  • ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Για την πραγματοποίηση της εξέτασης απαιτείται ραντεβού


Προσοχή! Παρακαλώ ενημερώστε μας για τυχόν μεταλλικά στοιχεία στο σώμα ή την ύπαρξη βηματοδότη!


Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε τις εξετάσεις σας στο 210 970 33 56 ή 210 970 56 68 και μέσω email στο info@iepivlepsi.grΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ
Βύρων
Ινιωτάκης


Ευχαριστώ το προσωπικό της Ιατρικής Επίβλεψης, γιατί κάθε φορά που θα κάνω ιατρική εξέταση εκεί, ξέρω ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ και θα έχω έγκυρη ενημέρωση στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο.
Γιώργος
Δαουλάρης


Η Ιατρική Επίβλεψη, στελεχωμένη με έμπειρους ιατρούς και προσωπικό, με υποδομές και τεχνολογία αιχμής, μπορεί να σου δώσει έγκυρη και σωστή διάγνωση και να σε καθοδηγήσει σωστά.
Προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο Βάιο και τους συνεργάτες του, γιατί κάθε φορά που απευθύνθηκα σε αυτούς, τόσο για την προσωπική μου υγεία, όσο και για την υγεία των μελών της οικογένειάς μου, τους αισθάνθηκα πραγματικά στο πλάι μας.
Αναστασία
Κολτσίδα


Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα, λόγω άγχους, να κάνω τις εξετάσεις που χρειαζόμουν. Η ομάδα της Ιατρικής Επίβλεψης με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα, να νιώσω εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ
Ελένη
Παπαδοπούλου


Η όλη διαδικασία, από το κλείσιμο της ημερομηνίας μέχρι την παραλαβή των εξετάσεων στην Ιατρική Επίβλεψη είναι, χωρίς καμία υπερβολή, άψογη!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Λεμονιά
Σιούζιου


Ευχάριστο περιβάλλον, ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο και τους συνεργάτες του για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους.
Βασίλης
Κεφαλάκης


Είμαι κάτοικος της Δάφνης. Χαίρομαι πολύ που έχω στη γειτονιά μου το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Ιατρική Επίβλεψη», που έχει τόσο καλό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Με κάνει να νιώθω ασφαλής.
Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε μία επίσκεψηNewsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now