Κατ’ οίκον Υπηρεσίες


Κατ’οίκον Αιμοληψία

Έμπειροι αιμολήπτες του κέντρου μας αναλαμβάνουν τη λήψη αίματος και την παραλαβή άλλων βιολογικών δειγμάτων στον προσωπικό σας χώρο. Το επιπλέον κόστος είναι 6€.

Κατ’οίκον λήψη δείγματος για Covid, γρίπη και PCR

  • RAPID TEST για κορονοϊό (SARS Cov-2): 5€
  • RAPID TEST για γρίπη: 10€
  • RAPID TEST για RSV: 15€
  • RAPID TEST για κορονοϊό, γρίπη και RSV: 25€
  • PCR για κορονοϊό: 36€
  • PCR για Η1Ν1: 45€
  • PCR για γρίπη Α+Β: 60€
  • PCR για κορονοϊό και γρίπη: 70€
  • Κατ’οίκον: Επιπλέον χρέωση 20

Κλείστε το ραντεβού σας για κατ’ οίκον αιμοληψία, ακτινογραφία ή υπέρηχο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως από την προηγούμενη μέρα στο 210 970 33 56 ή 210 970 56 68 και μέσω email στο info@iepivlepsi.gr.

Για το επιπλέον κόστος των κατ’ οίκον υπερήχων και ακτινογραφιών μπορείτε να ενημερωθείτε από τη γραμματεία του κέντρου μας.

Υπέρηχος και ακτινογραφία Στο Σπίτι Σας!

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν (όπως ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρία, χρήστες αναπηρικών καθισμάτων, μετεγχειρητικοί ασθενείς κ.ά.).

Ο ειδικός ακτινολόγος του κέντρου μας διενεργεί την αιτούμενη εξέταση στο κρεβάτι του ατόμου και παραδίδει το αποτέλεσμα εντός σύντομου χρονικού διαστήματος! Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η ταλαιπωρία του πάσχοντος και η διάγνωση πραγματοποιείται άμεσα.


ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ
Βύρων
Ινιωτάκης


Ευχαριστώ το προσωπικό της Ιατρικής Επίβλεψης, γιατί κάθε φορά που θα κάνω ιατρική εξέταση εκεί, ξέρω ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ και θα έχω έγκυρη ενημέρωση στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο.
Γιώργος
Δαουλάρης


Η Ιατρική Επίβλεψη, στελεχωμένη με έμπειρους ιατρούς και προσωπικό, με υποδομές και τεχνολογία αιχμής, μπορεί να σου δώσει έγκυρη και σωστή διάγνωση και να σε καθοδηγήσει σωστά.
Προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο Βάιο και τους συνεργάτες του, γιατί κάθε φορά που απευθύνθηκα σε αυτούς, τόσο για την προσωπική μου υγεία, όσο και για την υγεία των μελών της οικογένειάς μου, τους αισθάνθηκα πραγματικά στο πλάι μας.
Αναστασία
Κολτσίδα


Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα, λόγω άγχους, να κάνω τις εξετάσεις που χρειαζόμουν. Η ομάδα της Ιατρικής Επίβλεψης με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα, να νιώσω εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ
Ελένη
Παπαδοπούλου


Η όλη διαδικασία, από το κλείσιμο της ημερομηνίας μέχρι την παραλαβή των εξετάσεων στην Ιατρική Επίβλεψη είναι, χωρίς καμία υπερβολή, άψογη!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Λεμονιά
Σιούζιου


Ευχάριστο περιβάλλον, ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο και τους συνεργάτες του για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους.
Βασίλης
Κεφαλάκης


Είμαι κάτοικος της Δάφνης. Χαίρομαι πολύ που έχω στη γειτονιά μου το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Ιατρική Επίβλεψη», που έχει τόσο καλό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Με κάνει να νιώθω ασφαλής.
Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε μία επίσκεψηNewsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now