Επιστημονικό προσωπικό

ΒΑΪΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστημονικά υπεύθυνος Βιοπαθολογικού εργαστηρίου.

Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με Λίαν Καλώς τον Ιούλιο του 2003. Κατόπιν παρακολούθησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2003 τις δραστηριότητες της ενδοκρινολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ERASMUS του Ρότερνταμ στην Ολλανδίας. Από το 2005 έως το 2010 ειδικεύτηκε στην Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στα νοσοκομεία 251 Γ.Ν. Αεροπορίας και Σωτηρία. Τον Μάρτιο του 2010 έλαβε τον τίτλο του ειδικού Βιοπαθολόγου και εργάστηκε ως επιστημονικά υπεύθυνος του Βιοπαθολογικού εργαστηρίου του ‘’Βενιζέλειου’’ ιατρικού διαγνωστικού κέντρου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας απο το Πανεπιστήμιο Πειραιά,  Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου “ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ”.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

Υπεύθυνη εργαστηρίου ανδρολογίας Βιολόγος – Κλινική Εμβρυολόγος (M.Med.Sci.)

Σπούδασε στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και στη συνέχεια ειδικεύθηκε στις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Πανεπιστήμιου του Nottingham στην Αγγλία, αποκτώντας το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών M.Med.Sci. in Assisted Reproduction Technology. Έχει εργαστεί ως κλινική εμβρυολόγος σε εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2004 έχει αναλάβει ως κλινική εμβρυολόγος το εργαστήριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής της Β’ Μαιευτικής/Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Είναι μέλος της ΠΕΚΕ και της ESHRE και διδάσκει στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΤΕΙ Αθήνας από ο 2007.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στρατιωτικός Ιατρός – Κυτταρολόγος, Επιστημονικά υπεύθυνος Κυτταρολογικού εργαστηρίου

Στρατιωτικός Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Το 2002 έλαβε το πτυχίο Αεροπορικής ιατρικής. Το 2003-4 διετέλεσε Διευθυντής υγειονομικής υπηρεσίας 135 Σμηναρχίας Μάχης [Σκύρος]. Το 2009 παρακολούθησε σεμινάρια γύρω από την κυτταρολογία υγρής φάσης. Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε τμηματάρχης του Κυτταρολογικού εργαστηρίου 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, ενώ από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Διευθυντής Κυτταρολογικού Εργαστηρίου 251 Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Το 2014-2015 μετεκπαιδεύτηκε σε τεχνικές EUS-FNA στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ιατρική Σχολή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΚΟΣ

Ιατρός Ακτινολόγος, Επιστημονικά υπεύθυνος Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος

Πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικότητα στα νοσοκομεία Παίδων Αγλ. Κυριακού και 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ. Εξειδίκευση σε υπερήχους σώματος -μαστού, τρίπλεξ αγγείων, κλασσική ακτινολογία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΑΚΟΣ

Καρδιολόγος, Επιστημονικά υπεύθυνος Καρδιολογικού εργαστηρίου

Στρατιωτικός Ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Eιδικευθείς στην Καρδιολογία από το 2004 έως το 2010 στην Α΄ Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στη Β΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν». Διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2011 έως το 2013 διετέλεσε Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης. Παράλληλα συνεργάσθηκε με Γενική Ιδιωτ. Κλινική των Χανίων, ως κλινικός Καρδιολόγος. Από τον Ιανουάριο του 2014 κατέχει τη θέση του Επιμελητή της Καρδιολογικής Κλινικής του 251 Γ.Ν. Αεροπορίας.

ΕΛΛΗ ΚΑΤΣΩΝΗ

Σπούδασε Οδοντιατρική  στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με Λίαν Καλώς το 1992. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Παθοβιολογία Στόματος, κατέχει τον τίτλο της Κλινικής Εξειδίκευσης στην Διαγνωστική και Ακτινολογία Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  και είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα από το 1993 έως σήμερα. Από το 2001 είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού  και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ιδρυτικό μέλος και απλό μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών.  Από το 2006 έως το 2010 υπήρξε αναπληρώτρια γραμματέας στη Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος. Επίσης, έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι επιστημονικά υπεύθυνη του τμήματος οδοντιατρικής απεικόνισης της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΦΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ακτινολόγος

 


Newsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now