Δωρεάν τεστ παπ μέσω του προγράμματος Δοξιάδη

29 Μαίου, 2024
4309669-1200x1200.jpg

Δωρεάν τεστ παπ μέσω του προγράμματος Δοξιάδη

Έαν είσαι 21-65 ετών και έλαβες SMS με το πρόγραμμα Δοξιάδη, μπορείς να κάνεις δωρεάν τεστ παπ,γρήγορα και αξιόπιστα, στα Ιατρικά Διαγνωστικά κέντρα ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Με πρόγραμμα Δοξιάδη γίνεται έλεγχος με thin prep test pap και εφόσον υπάρχουν ευρήματα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει περαιτέρω έλεγχος με μοριακες εξετάσεις ( HPV DNA TEST )

Τι ακριβώς είναι το Τεστ Παπ;

Πρόκειται για μία μέθοδο γενικού ελέγχου, κατά την οποία γίνεται λήψη κυττάρων από τον κόλπο, τον τράχηλο και τον ενδοτράχηλο, τα οποία εν συνεχεία εξετάζονται στο μικροσκόπιο προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν προκαρκινικές καταστάσεις για τον τράχηλο της μήτρας, εάν υπάρχουν. Η σχεδόν ανώδυνη εξέταση δεν διαρκεί περισσότερα από 5-10 λεπτά.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Όλες οι σεξουαλικά ενεργές γυναίκες πρέπει να κάνουν το τεστ μία φορά τον χρόνο – αρχής γενομένης από την έναρξη των σεξουαλικών επαφών τους. Οι γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση πρέπει να εξετάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού τους.

Thin-Prep Test-Pap

Είναι μία καινούρια μέθοδος (κυτταρολογία υγρής φάσης), η οποία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των κυττάρων που λαμβάνονται από τον τράχηλο. – Το δείγμα λαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στο απλό ΤΕST-PAP, αλλά με ένα ειδικό βουρτσάκι. – Η εξέταση και η διάγνωση του δείγματος από τον κυτταρολόγο είναι πιο εύκολη και πιο αξιόπιστη. – Υπολογίζεται πως η ακρίβεια στη διάγνωση μπορεί να αυξηθεί μέχρι 25%. Αυτό μας δίνει συνολική ακρίβεια στην εξέταση περίπου 90%!

Newsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now