10 χρόνια Ιατρική Επίβλεψη – Ευχαριστήρια επιστολή

20 Νοεμβρίου, 2023
done.jpg

10 χρόνια Ιατρική Επίβλεψη

Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Πριν από δέκα χρόνια, ανοίξαμε για πρώτη φορά τις πόρτες της Ιατρικής Επίβλεψης, με σκοπό να προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για να το πετύχουμε, επενδύσαμε στην υψηλή τεχνολογία, την καινοτομία, την άριστη επιστημονική κατάρτιση, την οργάνωση και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, στοιχεία, τα οποία μας καθιέρωσαν ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα της Ελλάδος.

Η αναγνώριση αυτή, τόσο από τους ιατρούς και λοιπούς επιστήμονες υγείας, όσο και από τον κόσμο που μας εμπιστεύεται καθημερινά, αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και μας δεσμεύει ηθικά, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να προφέρουμε περισσότερα στον εξεταζόμενο και τον ασθενή, υπηρετώντας τη βασική αρχή πάνω στην οποία θεμελιώθηκε το ιατρικό μας κέντρο: την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Δεν ενεργούμε απλά ως επαγγελματίες, αλλά και ως φίλοι και γείτονες. Γι’ αυτό και θα αφουγκραστούμε το πρόβλημα και τις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου με ενσυναίσθηση, ώστε να προφέρουμε όχι μόνο αξιόπιστα αποτελέσματα, αλλά και προσωπικό στήριγμα.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας αυτά τα 10 χρόνια.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας!
Με εκτίμηση,
Βάιος Σπυρόπουλος
Σταύρος Σπυρόπουλος

Newsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now