Ψηφιακή Μαστογραφία

  • Υψηλότερη ευκρίνεια, καλύτερη απεικόνιση και συνεπώς μεγαλύτερη ακρίβεια στη διάγνωση.
  • Ανιχνεύει μικρότερες βλάβες και μικρότερες ασβεστώσεις απ’ ό,τι η απλή ή η Ψηφιοποιημένη Μαστογραφία.
  • Χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας κατά 30-40% από την Αναλογική ή από την Ψηφιοποιημένη Μαστογραφία.
  • Μείωση επαναλήψεων. Επιτυγχάνεται με τη δυνατότητα εντοπιστικής μεγέθυνσης, αλλαγής φωτεινότητάς και αντίθεσης.
  • Ταχύτεροι χρόνοι εξέτασης. H εξέταση με τον ψηφιακό μαστογράφο διαρκεί σχεδόν τον μισό χρόνο σε σχέση με το συμβατικό ή αναλογικό, αφού δεν μεσολαβεί η χρονοβόρος διαδικασία της εμφάνισης του φιλμ.

Στο κέντρο μας λειτουργεί ο ψηφιακός μαστογράφος GIOTTO IMAGE 3DL με RWS, ο οποίος συνδυάζει κορυφαία ποιότητα απεικόνισης με πολύ χαμηλή δόση ακτινοβολίας. Η καινοτομία του μηχανήματος έγκειται στη δυνατότητα για πολλαπλές και διαφορετικές θέσεις του ασθενή, γεγονός που εγγυάται μεγαλύτερη άνεση για την εξεταζόμενη ή τον εξεταζόμενο και σαφώς καλύτερη απεικόνιση.

  • Συχνά για να διευκρινίσουν μαστογραφικά ευρήματα, όταν το κρίνει απαραίτητο ο Ιατρός.
  • Συμπληρωματικά, σε γυναίκες υψηλού κινδύνου.
  • Εναλλακτικά της μαστογραφίας, αν είσαι γυναίκα κάτω των 40 ετών, (ξεκινώντας από την ηλικία των 20 ετών), αν είσαι έγκυος ή έχεις ενθέματα σιλικόνης.

Η Ελαστογραφία είναι μια καινούργια τεχνική στους Υπερήχους. Δεν έχει ακτινοβολία και επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό τον διαχωρισμό της καλοήθους αλλοίωσης από την κακοήθεια, μετρώντας την ελαστικότητα και τη σκληρότητά τους ποιοτικά. Με την Ελαστογραφία μπορούν να μειωθούν μη απαραίτητες βιοψίες σε καλοήθεις βλάβες που μπορούν απλώς να παρακολουθηθούν και χρησιμοποιείται κυρίως στον θυρεοειδή και τον μαστό.


Επιστημονικά υπεύθυνος του ακτινοδιαγωστικού τμήματος είναι ο κύριος Χρήστος Νταβατζίκος MD, ιατρός – ακτινολόγος.


Κλείστε το ραντεβού σας στην «ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ» στα τηλ. 210 970 33 56 ή 210 970 56 68, καθημερινά 6.30 π.μ. – 9.30 μ.μ. & Σάββατο 7.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ
Βύρων
Ινιωτάκης


Ευχαριστώ το προσωπικό της Ιατρικής Επίβλεψης, γιατί κάθε φορά που θα κάνω ιατρική εξέταση εκεί, ξέρω ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ και θα έχω έγκυρη ενημέρωση στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο.
Γιώργος
Δαουλάρης


Η Ιατρική Επίβλεψη, στελεχωμένη με έμπειρους ιατρούς και προσωπικό, με υποδομές και τεχνολογία αιχμής, μπορεί να σου δώσει έγκυρη και σωστή διάγνωση και να σε καθοδηγήσει σωστά.
Προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο Βάιο και τους συνεργάτες του, γιατί κάθε φορά που απευθύνθηκα σε αυτούς, τόσο για την προσωπική μου υγεία, όσο και για την υγεία των μελών της οικογένειάς μου, τους αισθάνθηκα πραγματικά στο πλάι μας.
Αναστασία
Κολτσίδα


Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα, λόγω άγχους, να κάνω τις εξετάσεις που χρειαζόμουν. Η ομάδα της Ιατρικής Επίβλεψης με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα, να νιώσω εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ
Ελένη
Παπαδοπούλου


Η όλη διαδικασία, από το κλείσιμο της ημερομηνίας μέχρι την παραλαβή των εξετάσεων στην Ιατρική Επίβλεψη είναι, χωρίς καμία υπερβολή, άψογη!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Λεμονιά
Σιούζιου


Ευχάριστο περιβάλλον, ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον κ. Σπυρόπουλο και τους συνεργάτες του για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους.
Βασίλης
Κεφαλάκης


Είμαι κάτοικος της Δάφνης. Χαίρομαι πολύ που έχω στη γειτονιά μου το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Ιατρική Επίβλεψη», που έχει τόσο καλό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Με κάνει να νιώθω ασφαλής.
Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε μία επίσκεψηNewsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now