Ομιλία για τον Καρκίνο του Μαστού

15 Σεπτεμβρίου, 2017 0
iatriki-epivlepsi-breast-cancer-poster-omilia-1200x1674.jpg

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί επίσημα ως μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ιατρική Επίβλεψη διοργανώνει, σε συνεργασία με την Κοινωνική Προστασία Δήμου Δάφνης-Υμηττού και την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Δήμου Δάφνης-Υμηττού, ομιλία με θέμα:

«Καρκίνος του Μαστού Σύγχρονη Διάγνωση & Αντιμετώπιση»

με σκοπό να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα της πρόληψης και να ρίξει επιστημονικό φως σε αυτό το ευαίσθητο και σοβαρό γυναικείο ζήτημα υγείας.

Οι Βάιος Σπυρόπουλος, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Ιατρική Επίβλεψη και Νικόλαος Πρόκος, Ιατρός Ακτινολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος Τμήματος Μαστού Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Ιατρική Επίβλεψη θα συντονίσουν την ομιλία, με καλεσμένους τους διακεκριμένους Ιατρούς:

Νικόλαο Μιχαλόπουλο, Χειρουργό Μαστού, Νοσοκομείο Mediterraneo, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικό Συνεργάτη Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, ΓΝΑ Ιπποκράτειο &

Ιωάννη Μούντζιο, Στρατιωτικό Ιατρό, Παθολόγο-Ογκολόγο, 251 ΓΝΑ

Η ειδική διοργάνωση για τον Καρκίνο του Μαστού θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπουζιάνη, στην οδό Γ. Μπουζιάνη 27-31, στη Δάφνη, στις 4 Οκτωβρίου, στις 19.00.

Η Ιατρική Επίβλεψη δεν σταματάει να εξελίσσεται για να διασφαλίζει πάντα, σε κάθε γυναίκα, την άριστη ποιότητα διαγνωστικών υπηρεσιών, που της αξίζει.

Ας μιλήσουμε και ας ενημερωθούμε,

γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία στον Καρκίνο του Μαστού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιοποιηθεί. Required fields are marked *


Newsletter

Εναρμόνιση με GDPR

 

Αρ. ΓΕΜΗ  130669301000

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 6:30 – 21:30
Σάββατο 7:00 – 15:00

© 2023 iepivlepsi | made by impressme.gr

Call Now